Workshop organiseren?

Op zoek naar een functioneel en perfect uitgerust kader voor de organisatie van uw workshop? Dan is Aula Schaubroeck de plek bij uitstek.

Ons zalencomplex beschikt over vier state-of-the-art lokalen waaronder Zaal Havik: een polyvalente ruimte waarvan de capaciteit afhankelijk is van de gewenste opstelling en interactiviteit centraal staat. Vereist de workshop de aanwezigheid van computers? Geen probleem. Zalen Arend en Valk zijn voorzien van alle technische en logistieke benodigdheden, waaronder 12 computers, een projector en supersnel draadloos internet.

Aula Schaubroeck, die deel uitmaakt van de Groep Schaubroek, heeft bovendien nog tal van andere troeven. Door onze centrale ligging te Nazareth, nabij de E17 en N60, is ons centrum een uiterst geschikte locatie voor zakelijke ontmoetingen. De toegang tot onze ruime, gratis parkeergelegenheid voorkomt dat u tijd verliest met het zoeken naar parking. Onze huiscateraar staat garant voor de nodige verstrooiing tussen twee workshops in, met goddelijke verwennerijen van de tong.

Bekijk het seminariecentrum in 360°

Interesse?

Vragen? Meer informatie?
Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend bezoek of offerte.
Vraag een offerte aan