Vergadering organiseren?

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie op maat van uw bedrijf, maar geen zin om uren in de file te staan of hopeloos naar parking te zoeken? Dan bent u bij Aula Schaubroeck ongetwijfeld aan het juiste adres.

Gelegen te Nazareth nabij de E17 en N60 is ons zalencomplex vlot bereikbaar vanuit zowel Kortrijk, Gent als Brussel. Met onze ruime privé-parking voor het gebouw hoeft u bovendien geen extra tijd in te calculeren om een parkeerplaats te vinden. Aula Schaubroeck beschikt met Zaal Havik over een state-of-the-art vergaderinfrastructuur waarvan de capaciteit afhankelijk is van de gewenste opstelling. De stoelen en tafels kunnen worden geplaatst in een schoolse opstelling, theateropstelling of U-vorm met een capaciteit variërend tussen 30 en 70 personen. Wenst u een opstelling waarbij alle aanwezigen elkaar duidelijk kunnen horen, zien en in dialoog treden, dan kan zaal Havik tot 32 zitplaatsen voorzien. De volledige ruimte wordt op voorhand voor u klaargezet volgens de desgewenste opstelling.

Zaal Havik is bovendien uitgerust met moderne, audiovisuele en didactische faciliteiten waaronder een spreekstoel, vaste micro, projector, podium, white board, enzovoort. Uiteraard kunt u bij Aula Schaubroeck ook beroepen op draadloos internet.

Vergaderen in Aula Schaubroeck kan bovendien worden gecombineerd met een lekker lunchbuffet aangeleverd door onze huiscateraar. Ook hapjes en drankjes tussen het vergaderen door zijn een optie. Neem gerust een kijkje op onze website of contacteer ons per mail of telefonisch voor het volledige aanbod aan hoogkwalitatieve catering formules.

Bekijk het seminariecentrum in 360°

Interesse?

Vragen? Meer informatie?
Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend bezoek of offerte.
Vraag een offerte aan