Symposium organiseren?

Op zoek naar een comfortabele en verfijnde locatie voor de organisatie van uw symposium? Een productvoorstelling of lezing voor uw stakeholders organiseren? Aula Schaubroeck helpt u graag verder.

Ons Seminariecentrum in Nazareth –Aula Schaubroeck genaamd- is met haar auditorium dat plaats biedt aan 220 gasten, dé uitgelezen locatie. Haar centrale ligging nabij de uitvalswegen E17 en N60 verzekert een vlotte bereikbaarheid. Met een privé-parking vlak voor de inkom, is ons zalencomplex moeiteloos toegankelijk voor u en uw genodigden. Het auditorium is bovendien uitgerust met een afzonderlijke regiekamer waar u zich kan bedienen van uiterst moderne, multimediale presentatie-benodigdheden. Een haarscherpe projector, krachtige Bose geluidsinstallatie of wireless internet? Het maakt allemaal deel uit van de standaarduitrusting. Bovendien werd de zaal ontworpen met het oog op perfecte zichtlijnen: scherm en spreekgestoelte zijn vanuit elke positie optimaal zichtbaar.

Uw genodigden verrassen met een heerlijk gastronomisch diner? Ook dat is mogelijk bij Aula Schaubroeck. Op maat van uw wensen, doelstellingen en budget stelt ons catering team u de beste formule voor.

Aan de organisatie van een symposium gaat echter enige voorbereiding vooraf. Ook hier staat Groep Schaubroek graag ter uwer beschikking. Zo kan onze drukkerij u voorzien van teasers en uitnodigingen, zodat potentiële deelnemers tijdig hun agenda kunnen vrijhouden. Kortom, wij zorgen voor een stijlvolle inrichting, een heerlijke catering, kwalitatief drukwerk en een professionele on-site bediening om van uw symposium een memorabel moment te maken.

Bekijk het seminariecentrum in 360°

Interesse?

Vragen? Meer informatie?
Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend bezoek of offerte.
Vraag een offerte aan