Seminarie organiseren?

Volop bezig met de organisatie van uw seminarie maar nog geen geschikte locatie gevonden? Dan bent u bij Aula Schaubroeck aan het juiste adres. Met onze ligging nabij de E17 en de N60 en onze ruime parking voor het gebouw, vormt toegankelijkheid alvast geen issue.

De flexibiliteit van ons complex maakt maatwerk mogelijk. Zo beschikt Aula Schaubroeck onder meer over een auditorium dat plaats biedt aan zo’n 220 genodigden. Alle zitplaatsen zijn voorzien van een uitklapbaar tafeltje. Bovendien hebt u vanop elk zitje een perfect zicht op het spreekgestoelte en scherm. Het auditorium bevat eveneens een afzonderlijke regiekamer voor de bediening van de aanwezige audiovisuele apparatuur, waaronder een Bose geluidsinstallatie, een DVD-speler alsook een projector.

Het seminarie combineren met een interactieve workshop of opleiding voor uw personeel? Ook dat is geen probleem. Ons centrum beschikt eveneens over een moduleerbare vergaderzaal en twee volledig uitgeruste computerlokalen om uw dag probleemloos te laten verlopen.

Bij inspanning hoort vanzelfsprekend de nodige ontspanning. Na de sessie in het auditorium of de vergaderzaal kunnen u en uw gasten of personeelsleden terecht in de foyer voor zowel warme als koude versnapperingen. Onze traiteur biedt verschillende formules van topkwaliteit aan: van een energierijk ontbijtbuffet bij ochtendstond, over een lichte lunch tot een verfijnde walking diner. Uit gerust uw wensen en dan puzzelen wij met plezier een droomvoorstel in elkaar.

Bekijk het seminariecentrum in 360°

Interesse?

Vragen? Meer informatie?
Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend bezoek of offerte.
Vraag een offerte aan