OpleidingĀ organiseren?

Op zoek naar een toegankelijk en centraal gelegen complex voor het geven van opleidingen aan uw werknemers, partners of klanten?

Geen tijd om uren rond te rijden op zoek naar parking? Aula Schaubroeck stelt haar zalen Arend en Valk graag ter uwer beschikking. De nabijheid bij invalswegen zoals de E17 en N60, alsook onze ruime parking garanderen een vlotte bereikbaarheid voor u en uw gasten. Ook interactiviteit is bij Aula Schaubroeck verzekerd. Onze beide zalen zijn namelijk standaard voorzien van 12 computers met een geavanceerde internetverbinding, alsook ander didactisch materiaal zoals white boards. Dankzij de airco hoeft u zich bovendien geen zorgen te maken dat het prestatieniveau zal dalen tijdens benauwend warme zomerdagen. De maximum capaciteit van beide zalen bedraagt 24 personen.

Nood aan een energie-boost? Aula Schaubroeck stelt u graag haar zeer gevarieerd catering aanbod voor, met suggesties op maat van ieder bedrijf. Een korte koffiebreak, lichte lunch of gezellige walking diner na de training? Ons uiterst professioneel catering team wacht u op in de foyer om u en uw team te verwennen met haar gastronomische lekkernijen.

Bekijk het seminariecentrumĀ in 360Ā°

Interesse?

Vragen? Meer informatie?
Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend bezoek of offerte.

Vraag een offerte aan