Event organiseren?

Een nieuw product introduceren, een glaasje heffen op het nieuwe jaar of een netwerkevent organiseren? Een origineel bussiness event is de ultieme gelegenheid om uw boodschap op een beklijvende manier over te brengen naar uw personeelsleden, (potentiële) klanten en leveranciers. Aula Schaubroeck staat u hier graag in bij.

Met onze centrale ligging nabij de E17 en de N60 en onze ruime privé-parking voor het gebouw, hoeft u zich over bereikbaarheid of parkeerplaats alvast geen zorgen te maken. Of u nu een ruimte zoekt voor 5, 30 of 200 personen, met 4 volledig uitgeruste zalen kunt u bij ons terecht voor de organisatie van seminaries, congressen en productvoorstellingen voor wel 220 personen. Dringend nood aan een functionele vergaderruimte? Onze moduleerbare en comfortabele zaal Havik is beschikbaar voor meetings van maximum 70 aanwezigen.

Ook aan drank en spijs bij Aula Schaubroeck geen gebrek. Onze huiscateraar staat voor u paraat om met gastronomische gerechten u ogen en smaakpapillen naar een hoger niveau te tillen. Een uitgebreide walking diner, snelle business lunch, gezond ontbijtbuffet of gezellige bbq?

Onze traiteur denkt graag met u mee over de uitwerking van een origineel maar professioneel totaalconcept op basis van uw wensen, budget en bedrijfsdoelstellingen. Onze sfeervolle foyer is bovendien voorzien van alle benodigdheden zoals tafels, stoelen en een ingerichte keuken om van uw evenement een memorabel moment te maken.

Professionele event communicatie is een essentiële schakel bij de organisatie van personeelsfeesten, productlanceringen en seminaries. Ook hier hebben we aan gedacht en neemt Groep Schaubroeck u graag het werk uit handen. We beschikken over een geheel eigen drukkerij met een uitstekende reputatie en uitgebreid productaanbod. Zo voorzien wij u van de nodige uitnodigen, cursussen, flyers en brochures om van uw evenement een unieke en stijlvolle totaalbeleving te maken.

Bekijk het seminariecentrum in 360°

Interesse?

Vragen? Meer informatie?
Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend bezoek of offerte.

Vraag een offerte aan