Congres organiseren?

Op zoek naar een inspirerend ‘high-end’ oord voor uw volgende congres? Aula Schaubroeck is de plek bij uitstek om in een ongedwongen sfeer met professionele uitstraling uw zakenrelaties te onderhouden.

Met haar ligging op een boogscheut van de E17 en N60 hoeft u over files alvast niet wakker te liggen. Ook aan parkeerplaats geen gebrek. Met onze privé-parking die plaats biedt aan wel 220 genodigden, hoeven u en uw gasten geen kilometers te wandelen alvorens het complex of hun auto te bereiken. Aula Schaubroeck levert met haar auditorium en drie kleinere meeting rooms de passende oplossing voor ieders noden. Het auditorium is voorzien van een aparte regiekamer, waar de state-of-the-art multimediale apparatuur een effectieve en efficiënte overdracht van uw boodschap garanderen. De standaarduitrusting bestaat ondermeer uit een gigantisch scherm, krachtige Bose geluidsinstallatie, wireless internet en airco. De maximumcapaciteit van deze ruimte bedraagt 220 plaatsen.

Uiteraard kan uw congres afgesloten worden met een smaakvolle catering. Na de presentatie kunnen u en uw gasten zich naar hartenlust bedienen in de foyer, waar onze huiscateraar u opwacht met een waaier aan culinair hoogstaande hapjes en drankjes. Ook een receptie, walking diner of uitgebreid tafelen is mogelijk. Wenst u liever met een traiteur naar keuze te werken? Wij zijn flexibel! Mits betaling van een uitkoopsom is ook dit een mogelijkheid.

Eén ding is alvast zeker. Met onze professionele bediening –zowel logistiek als technisch- garanderen wij een vlekkeloos verloop van uw zakelijke bijeenkomst, terwijl u zich ongestoord kan focussen op uw congres.

Bekijk het seminariecentrum in 360°

Interesse?

Vragen? Meer informatie?
Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend bezoek of offerte.
Vraag een offerte aan